Νηστίσιμο lunch break στο The Parliament

Νέες νηστίσιμες γεύσεις σε value for money πακέτο στον μεσημεριανό μπουφέ αλλά και γλυκά δια χειρός Διονύση Αλέρτα.

Νηστίσιμο lunch break στο The Parliament

Ανανεώνοντας τον πλούσιο μεσημεριανό μπουφέ ελληνικών και μεσογειακών γεύσεων που έχει καθιερώσει τον τελευταίο χρόνο με νηστίσιμα πιάτα, στην πολύ καλή για ξενοδοχείο τιμή των €24, το εστιατόριο του N J V Athens Plaza μας δίνει ιδέες για υγιεινά lunch break σε ένα όμορφο περιβάλλον κλασικής αστικής φινέτσας με θεά στην πλατεία Συντάγματος. Από τις προτάσεις του σεφ Νίκου Γιαννόπουλου δοκιμάσαμε ωραία λευκή ταραμοσαλάτα και φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια, ενώ δεν λείπουν οι επιλογές σε ζεστά πιάτα, όπως σουπιά σχάρας με φινόκιο και σάλτσα γλυκιάς πιπεριάς, καλαμαράκια Γεμιστά με ρύζι και μυρωδικά, κριθαρότο με θαλασσινά, αλλά και αγκινάρες αλά πολίτα.

Νηστίσιμο lunch break στο The Parliament - εικόνα 1

Ανανεωμένος είναι όμως και ο μπουφές των γλυκών, νηστίσιμος και μη, από το ξενοδοχείο εγκαινίασε τη συνεργασία του με τον chef patissier Διονύση Αλέρτα τόσο στο εστιατόριο The Parliament όσο και στο Plaza Lounges.
Υπάρχουν μάλιστα και ενδιαφέρουσες προσφορές για το Πασχα που συνδυάζουν εορταστικό δείπνο ή γεύμα και διαμονή σε καλές τιμές, αν ξεμείνετε στην πόλη και θέλετε να νιώσετε λίγο τουρίστες.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 2103352401.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.