Ένα καινούργιο wine restaurant βάζει την Πλατεία Φιλικής Εταιρίας σε οινόφιλο mood.
Ο χώρος στο Κολωνάκι όπου στεγαζόταν επί πολλές δεκαετίες η ταβέρνα το «Κιούπι», σε νέα χέρια πια, ξεκινά καριέρα ως wine restaurant. Τα σιδερένια δέντρα στην είσοδο του «Tappo di vino» σε προϊδεάζουν για την custom made, arty αύρα του ντεκόρ, ένα ακόμη «δέντρο» φύεται πάνω από το μπαρ και τη λίστα απαρτίζουν 120 ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα, γύρω στις 20 από τις οποίες σερβίρονται και σε ποτήρι. Από ό,τι μάθαμε, δίπλα τους μπορείς να βάλεις ποικιλίες ελληνικών τυριών και αλλαντικών, καρπάτσιο, ριζότι και ζυμαρικά, αλλά και αρκετά κρεατικά, όπως ένα burger από Black Angus, μια χοιρινή πανσέτα με πουρέ κολοκύθας, κατσικίσιο τυρί και πουρέ με πετιμέζι ή ένα μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ πατάτας, λάδι τρούφας και παγωτό καπνιστής μελιτζάνας.