Άνοιξη στα «TGI Fridays»

Αέρας γευστικής ανανέωσης φυσάει τόσο στην κουζίνα όσο και στη μπάρα των American-style χώρων.

Άνοιξη στα «TGI Fridays»

Αέρας γευστικής ανανέωσης φυσάει τόσο στην κουζίνα όσο και στη μπάρα των American-style χώρων.

Άνοιξη στα «TGI Fridays» - εικόνα 1

Έχουν σίγουρα τα classics τους, όμως τα «TGI Fridays» ανανεώνουν συχνά το γευστικό τους ρεπερτόριο. Η φετινή άνοιξη, λοιπόν, για τους κρεατολάτρεις φέρνει ένα νέο burger ονόματι French dip με μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κιμά και ψιλοκομμένο μοσχάρι φούρνου, καθώς επίσης και Bacon crusted ribs με σάλτσα Τennessee BBQ, ενώ το «living well» κομμάτι του μενού εμπλουτίζεται με κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής μαριναρισμένο σε ταχίνι, ψητό σολομό με σάλτσα μουστάρδας, αλλά και τόνο είτε με tortilla chips και guacamole (ahi tuna crisps) είτε σε μια πλούσια σε υλικά και γεύση ahi tuna salad (φωτό). Με τον αέρα ανανέωσης να φυσάει και στην μπάρα, στην κοκτεϊλική κολεξιόν φιγουράρει αυτόν τον καιρό μια νέα Margarita και τα πολύ καλοκαιρινά Carribean rum punch και Mango lemonade shaker.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.