«Αstir Palace» με κόλιανδρο και φρεσκοαλεσμένο κάρι

Γεύσεις Ινδίας, μαθήματα και αρωματικό τσάι από τις 25 έως και τις 29/3 στο resort της Βουλιαγμένης.

«Αstir Palace» με κόλιανδρο και φρεσκοαλεσμένο κάρι

Γεύσεις Ινδίας, μαθήματα και αρωματικό τσάι από τις 25 έως και τις 29/3 στο resort της Βουλιαγμένης.

«Αstir Palace» με κόλιανδρο και φρεσκοαλεσμένο κάρι - εικόνα 1

Σε ινδικό... θόλο ο Αστέρας από τις 25 έως και τις 29/3 με καλεσμένους τον ιδιοκτήτη επτά εστιατορίων στη Βομβάη και γκουρού της διαφήμισης Prahlad Kakar και τον master chef Bhairav Singh: στο πλαίσιο του ινδικού φεστιβάλ του «Αstir Palace» το αθηναϊκό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής (26-28/3, 11.30 π.μ.-1.30 μ.μ., € 30 το άτομο) και να γνωρίσει το ινδικό τελετουργικό του τσαγιού (καθόλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, 5.30-6.30 μ.μ., € 10 το άτομο), αλλά και να δοκιμάσει, τα βράδια –την Κυριακή και το μεσημέρι– πολλές συνταγές που αντανακλούν μια πλουσιότατη γευστική κουλτούρα. Στην ουσία δεν είναι μία κουζίνα^ είναι πολλές. (Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 2108902000)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.