Άλλη μια «Πασιφάη»

Τώρα που η ταβέρνα του Κορυδαλλού αποκτά κι ένα δεύτερο πόστο στα νότια προάστια κι η Γλυφάδα ασκεί... κρητική.

Άλλη μια «Πασιφάη»

Τώρα που η ταβέρνα του Κορυδαλλού αποκτά κι ένα δεύτερο πόστο στα νότια προάστια κι η Γλυφάδα ασκεί... κρητική.

Άλλη μια «Πασιφάη» - εικόνα 1

Έχοντας κλείσει δεκαπέντε χρόνια στον Κορυδαλλό (από όπου και η φωτό), η κρητική ταβέρνα «Πασιφάη» του Στέλιου και της Ειρήνης Τρουλάκη αποκτά μια δεύτερη έδρα στη Γλυφάδα, εκεί όπου στεγαζόταν για ένα διάστημα το ιταλικό «Al Dente». Ο χώρος έχει αναδιαμορφωθεί ώστε να μοιάζει με το αδελφό μαγαζί και ήδη απέξω βλέπεις τις πέτρινες καμάρες, τα χρώματα είναι και πάλι μπεζ-μπορντό, το μενού είναι κοινό –πολλά κρεατικά στη σχάρα, γαμοπίλαφα, απάκια, χοχλιοί μπουμπουριστοί, χειροποίητα λουκάνικα και ούτω καθεξής–, ενώ δεν θα λείπουν οι μαρουβάδες, οι ρακές και τα κρητικά ακούσματα. Κατά πάσα πιθανότητα θα ανοίξει τις πόρτες του την Δευτέρα 23/3.

Περισσότερες πληροφορίες

Πασιφάη

Λαζαράκη 63, Γλυφάδα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".