«Sardeles BBQ»: Τι λες για ένα burger με αστακό;

Ένα casual, μοντέρνο θαλασσινό concept έκανε την αρχή στο Νέο Ψυχικό κι ήδη εχει… μεγάλα πλάνα.

«Sardeles BBQ»: Τι λες για ένα burger με αστακό;

Ένα casual, μοντέρνο θαλασσινό concept έκανε την αρχή στο Νέο Ψυχικό κι ήδη εχει… μεγάλα πλάνα.

«Sardeles BBQ»: Τι λες για ένα burger με αστακό; - εικόνα 1

Έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στο Νέο Ψυχικό ρίχνοντας στο τραπέζι ενός λιτά σύγχρονου χώρου burgers με πέρκα, αστακό, γαρίδες και καβούρι αλλά και ριζότο σουπιάς με το μελάνι της, γαριδομακαρονάδες και μακαρονάδες με τόνο. Και δεν έχει ανοίξει ακόμη όλα τα θαλασσινά του χαρτιά. Απ’ ό,τι μαθαίνουμε το πρώτο μαγαζί της εκκολαπτόμενης αλυσίδας η οποία απηχεί την casual όψη του αφρού και βυθού θα ακολουθήσουν κι άλλα, τόσο στην Αθήνα όσο και στα νησιά. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.