Πέντε soup-super εβδομάδες στο «Yoko Sushi & Bento»

Μια σούπα ανά εβδομάδα για αποτοξίνωση, νηστεία και χαμηλή σε θερμίδες, νόστιμη ζεστασιά που έρχεται σε μπολάκι.

Πέντε soup-super εβδομάδες στο «Yoko Sushi & Bento»

Μια σούπα ανά εβδομάδα για αποτοξίνωση, νηστεία και χαμηλή σε θερμίδες, νόστιμη ζεστασιά που έρχεται σε μπολάκι.

Πέντε soup-super εβδομάδες στο «Yoko Sushi & Bento» - εικόνα 1

Είναι πολύ ωραίο πράγμα οι σούπες. Μαγικά αναζωογονητικές. Κάπως έτσι σκέφτονται και στο «Yoko Sushi & Bento» που πλέον εκτός από το κατάστημα του Κολωνακίου έχει κι ένα δεύτερο, μόνο για delivery στους Αμπελόκηπους (Μ. Σπηλαίου 21, 2106466736), εξ ου και ξεκίνησαν τις Yoko soup-super weeks τους. Πέντε εβδομάδες με πέντε διαφορετικές σούπες (θα «παίζει» μία ανά εβδομάδα) με φασολάκια edamame, tofu, σπανάκι, μανιτάρια, καρότα, πιπεριές, noodles ρυζιού κ.α. χαμηλές σε θερμίδες και λιπαρά, πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία, ακούγονται ωραία ιδέα τόσο για όσους νηστεύουν ή επιλέγουν να κάνουν αποτοξίνωση από το κρέας, όσο και για όσους θέλουν ένα γεύμα ελαφρύ, νόστιμο και υγιεινό. Κι έρχεται και σε καλή στιγμή. Για καιρό στην Αθήνα δεν ήμασταν οι μεγαλύτεροι φαν της σούπας, τώρα όμως σιγά-σιγά τα πράγματα αλλάζουν. Όσοι πιστοί, λοιπόν, βουτήξτε το κουτάλι σας σε μια βελουτέ λαχανικών με lime, μια σούπα με ramen και λαχανικά, μια miso soup ή μια detox σούπα λαχανικών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.