Μικροί και μεγάλοι στο «Pallas Athena»

Αυτό το Σάββατο 7/3 στο «Grecotel Pallas Athena» οι μεγάλοι θα χαλαρώνουν δοκιμάζοντας τη μοντέρνα κουζίνα του μπουφέ, κι οι μικροί θα χαίρονται τα δημιουργικά παιχνίδια του Imaginarium.

Μικροί και μεγάλοι στο «Pallas Athena»

Το μοντέρνας αισθητικής εστιατόριο του ξενοδοχείου συνδυάζει arty στοιχεία –συχνά φιλοξενεί εκθέσεις νέων και καταξιωμένων καλλιτεχνών– και πιάτα που αξιοποιούν δημιουργικά τα υλικά της φάρμας Αgreco στο Ρέθυμνο, κι είναι ένας χαλαρός χώρος στο κέντρο, ιδανικός για μετά τα ψώνια ή τη βόλτα. Έχετε μαζί και τα πιτσιρίκια; Ακόμη καλύτερα. Ξεκινώντας από το Σάββατο 7/3 και συνεχίζοντας κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα από τη 1 έως και τις 4 μ.μ. στο «Grecotel Pallas Athena» στην πλατεία Κοτζιά, οι μεγάλοι θα χαλαρώνουν δοκιμάζοντας τη μοντέρνα κουζίνα του μπουφέ, κι οι μικροί θα χαίρονται τα δημιουργικά παιχνίδια του Imaginarium διασκεδάζοντας και μαθαίνοντας. Το κόστος είναι € 22 ανά άτομο, για παιδιά 6-12 ετών € 12, ενώ για παιδιά έως 6 ετών είναι δωρέαν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.