Ελβετική γαστρονομία στο «La Suite Lounge»

Οι Valère Braun και Joel Hösli έρχονται από το περίφημο ξενοδοχείο «Kulm» του St. Moritz με αφορμή τη φετινή Γιορτή της Γαλλοφωνίας για να ετοιμάσουν ένα γκουρμέ δείπνο.

Ελβετική γαστρονομία στο «La Suite Lounge»

Με αφορμή τη φετινή Γιορτή της Γαλλοφωνίας, το «St George Lycabettus» διοργανώνει υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελβετίας ένα τετραήμερο φεστιβάλ ελβετικής γαστρονομίας. Οι Valère Braun και Joel Hösli έρχονται από το περίφημο ξενοδοχείο «Kulm» του St. Moritz –με ιστορία από το μακρινό 1856– στο «La Suite Lounge» για να συνθέσουν ένα γκουρμέ δείπνο (προς € 35 το άτομο) με… αλπικό γευστικό lifestyle και θέα από την Ακρόπολη μέχρι τον Σαρωνικό, το οποίο θα σερβίρεται από την Τετάρτη 11 έως και το Σάββατο 14/3.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.