«Dinner in the Sky»: φάγαμε…στον ουρανό

Καθώς με ένα ανεπαίσθητο τράνταγμα αρχίσαν να υψωνόνται πάνω από την Τεχνόπολη, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος ένοιωσε στην καρδιά του ένα φτερούγισμα.

«Dinner in the Sky»: φάγαμε…στον ουρανό

Καθώς με ένα ανεπαίσθητο τράνταγμα αρχίσαμε να υψωνόμαστε στον ουρανό, ένοιωσα στην καρδιά μου ένα φτερούγισμα κάπως σαν να ξεκινούσα ένα ταξίδι από τη Γη στη Σελήνη με τον Ιούλιο Βερν. Είμαστε 22 νοματαίοι κρεμασμένοι σε μια πλατφόρμα που την σηκώνει ένας γερανός, καθισμένοι σε αναπαυτικές πολυθρόνες, δεμένοι σφιχτά μεν αλλά έχοντας τη δυνατότητα να στρίβουμε το κάθισμά μας. Πίνω το απαλό ουίσκι Label 5, είμαι εξιταρισμένος και τραβάω συνεχώς φωτογραφίες της φωτισμένης Αθήνας και της Ακρόπολης όπως φαίνονται από 50 μέτρα ψηλά^ κάπως σαν ένα παρκαρισμένο σ’ αυτό το ύψος αερόστατο!

Το project «Dinner in the sky» είναι ένα ωραίο καινούργιο κοσκινάκι για τους Αθηναίους που όσο μεγαλώνει η μέρα θα γίνεται όλο και συναρπαστικότερο. Το φαγητό είναι σίγουρο ότι χρειάζεται βελτίωση, και στροφή σε πράγματα που είναι εφικτό να διατηρούν την ποιότητά τους σε συνθήκες όπου δεν μαγειρεύεται αλά καρτ. Πρέπει η μοναδική εμπειρία να δυναμώσει γευστικά για ανταποκρίνεται στο υψηλό της κόστος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".