«Kazoku»: Η σούσι «οικογένεια» της Γλυφάδας

Ένα μικρό, μινιμαλιστικό sushi bar έκανε την εμφάνισή του πριν λίγο καιρό στην οδό Κύπρου.

«Kazoku»: Η σούσι «οικογένεια» της Γλυφάδας

Ένα μικρό, μινιμαλιστικό sushi bar έκανε την εμφάνισή του πριν λίγο καιρό στην οδό Κύπρου.

«Kazoku»: Η σούσι «οικογένεια» της Γλυφάδας - εικόνα 1

Καθεστώς το sushi τελευταία στην αθηναϊκή γευστική σκηνή και τα openings συνεχίζονται: στη Γλυφάδα πετύχαμε ένα νέο sushi bar ονόματι «Kazoku», με αφαιρετικό στιλ και κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, casual, χαλαρή διάθεση και ένα μενού που συνδυάζει σούσι κλασικό και με new style πινελιές, ταρτάρ, yakitori –aka γιαπωνέζικο σουβλάκι– και yakisoba noodles. Το μικρό σχετικά «Kazoku» (που πάει να πει «οικογένεια») επεκτείνει τα τραπέζια του και σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη στοά του εμπορικού, από προχθές κάνει και delivery στη γύρω περιοχή, ενώ μέσα στην άνοιξη θα αποκτήσει και μπάρα. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".