Οινόραμα 2015 στο Ζάππειο

Η γνωστή έκθεση κρασιού επιστρέφει στις 7-9/3 κι έχει μαζί της μια Athens Wine week, η οποία στην ουσία την… προλογίζει, ξεκινώντας από τη 1/3, με μια σειρά οινικών εκδηλώσεων.

Οινόραμα 2015 στο Ζάππειο

Η γνωστή έκθεση κρασιού επιστρέφει στις 7-9/3 κι έχει μαζί της μια Athens Wine week, η οποία στην ουσία την… προλογίζει, ξεκινώντας από τη 1/3, με μια σειρά οινικών εκδηλώσεων.

Οινόραμα 2015 στο Ζάππειο - εικόνα 1

Απευθυνόμενο τόσο σε οινόφιλους όσο και σε επαγγελματίες του κλάδου του κρασιού, το Οινόραμα επιστρέφει φέτος συγκεντρώνοντας πάνω από 130 οινοποιεία και παρουσιάζοντας νέες κυκλοφορίες, σημαντικές φιάλες του ελληνικού και του παγκόσμιου αμπελώνα, αλλά και, για πρώτη φορά, ελαιόλαδα Ελλήνων οινοποιών. Πέρα από την ίδια την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 7-9/3, φέτος διοργανώνεται παράλληλα και η Athens Wine Week, η οποία ξεκινάει στη 1/3, προλογίζοντας στην ουσία το Οινόραμα, με μια σειρά εκδηλώσεων σε διάφορα σημεία της πόλης (κυρίως wine restaurants και wine bars), ανάμεσα στις οποίες γευσιγνωσίες, σεμινάρια, παρουσιάσεις, διαλέξεις και εκθέσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο www.athenswineweek.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".