Δείπνο στο «Oozora» με έκπτωση 20%

Το εντυπωσιακό ρεστοράν της Κηφισιάς, που στην ενδιαφέρουσα γευστική του προσέγγιση συνδυάζει στοιχεία ιαπωνικής και ταϊλανδέζικης κουζίνας, συμμετέχει στο αθηνόραμα club.

Δείπνο στο «Oozora» με έκπτωση 20%

Το εντυπωσιακό ρεστοράν της Κηφισιάς, που στην ενδιαφέρουσα γευστική του προσέγγιση συνδυάζει στοιχεία ιαπωνικής και ταϊλανδέζικης κουζίνας, συμμετέχει στο αθηνόραμα club.

Δείπνο στο «Oozora» με έκπτωση 20% - εικόνα 1

Είναι ιντριγκαδόρικος ο φετινός γευστικός προσανατολισμός του «Oozora». Στο μενού του ντιζαϊνάτου κηφισιώτικου εστιατορίου με τις λιτές γεωμετρίες φυσάει «μικτός» αέρας Τόκιo και Μπανγκόκ. Ταϊλανδέζικων τόνων ταρτάρ και black cod, pad thai και κάρι συναντούν το σούσι σε ένα ενδιαφέρον concept με fusion τόνους που φέρει την υπογραφή του πολύ καλού Γιώργου Βενιέρη. Μια ο δημοφιλής χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου, μπορείτε επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους σας να δοκιμάσετε, μαζί με την παρέα σας, την κουζίνα του με έκπτωση € 20 %. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".