Κινέζικη πρωτοχρονιά στο «Collage»

To Street Food & Tunes του deBop θα γιορτάσει την παραμονή μ’ ένα νόστιμο πάρτι στο loft του café-restaurant στις 18/2 κι ένας κινέζικος δράκος θα κόβει βόλτες στην Ερμού.

Κινέζικη πρωτοχρονιά στο «Collage»

To Street Food & Tunes του deBop θα γιορτάσει την παραμονή μ’ ένα νόστιμο πάρτι στο loft του café-restaurant στις 18/2 κι ένας κινέζικος δράκος θα κόβει βόλτες στην Ερμού.

Κινέζικη πρωτοχρονιά στο «Collage» - εικόνα 1

To Street Food & Tunes του deBop θα γιορτάσει την παραμονή παρέα με το Wok Shop μ’ ένα νόστιμο πάρτι στο ντυμένο σε κόκκινα και χρυσά ειδικά για την περίσταση loft του «Collage», στην οδό Καπνικαρέας στις 18/2. Οι σεφ του αγαπημένου ασιατικού food market των βορείων προαστίων θα υποδεχτούν το έτος του προβάτου με springs rolls και πουγκιά λαχανικών με σάλτσα γλυκού τσίλι (€ 2), gyozas (dumplings στον ατμό) με λαχανικά (€ 2), mendake noodles με λαχανικά, μανιτάρια, πιπεριά, σόγια, φιστικέλαιο και σησαμέλαιο (€ 5) και κοτόπουλο με σάλτσα από δαμάσκηνα με ρίζες μπαμπού, καλαμπόκι και jasmine rice (€ 5,5). H μπάρα θα σερβίρει Takara Sake Mojito (με σάκε, μοσχολέμονο και φύλλα δυόσμου) και μπίρα Tsingtao. Όσο για τα tunes, τα οποία αναλαμβάνει ο μουσικός συντάκτης και παραγωγός Γιώργος Δημητρακόπουλος (Radio Doc), θα είναι ένα mix dance, pop exotica και tropical μουσικής. Το πάρτι ξεκινάει στις 7 μ.μ. κι έχει για «κερασάκι» κινέζικη street art, henna tattoo artists και έναν… κινέζικο δράκο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.