Μια μικρή σειρά υπέροχα burgers, εντελώς αλλιώτικα από τα άλλα έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο Κολωνάκι. Στο «Τhe street burger», ένα μίνι, wanna be meeting point με βιομηχανικό στιλ στη Μαρασλή, επαναπροσδιορίζουν το κλασικό χάμπουργκερ και δημιουργούν καινούργιες υπέροχες version: burger με ολόκληρο φιλεταρισμένο μπούτι κοτόπουλο σε σος τεριγιάκι, με φιλέτο μαριναρισμένου σολομού, με μανιτάρι porto bello –για τους vegetarians– και βέβαια ένα all time classic, σκληροπυρηνικό ζουμερό αμερικάνικο μπιφτέκι με 100% μοσχαρίσιο κιμά χωρίς καμία πρόσμειξη. Η συνταγή για τα θεϊκά χειροποίητα ψωμάκια-buns είναι του Λεωνίδα Βαμβακάρη που έστησε το μαγαζί και δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού. Τρως όρθιος στην μπάρα, χαζεύοντας την κίνηση, ή παίρνεις το burger σου πακέτο. Όλα τα burgers γίνονται εκείνη τη στιγμή, τα υλικά είναι ολόφρεσκα, οι πατάτες δεν είναι προτηγανισμένες, οι συνοδευτικές σαλτσούλες είναι δικές τους, φτιάχνουν καθημερινά φρέσκες σαλάτες και, όταν κάνει κρύο, ετοιμάζουν σουπίτσα για να μας ζεστάνουν. Σε λίγο θα έχουν και delivery.
«The street burger» στην Μαρασλή
Μια μικρή σειρά υπέροχα burgers, εντελώς αλλιώτικα από τα άλλα έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο Κολωνάκι.