Επιστρέφει το «Breeder Feeder»

Αυτό το Σάββατο 31/1 το εστιατόριο της γκαλερί του Μεταξουργείου πατάει το restart με ένα χορτοφαγικό detox menu, αντιοξειδωτικό και βιταμινούχο, με την υπογραφή της Χριστίνας Κοτσιλέλου.

Επιστρέφει το «Breeder Feeder»

Αυτό το Σάββατο 31/1 το εστιατόριο της γκαλερί του Μεταξουργείου πατάει το restart με ένα χορτοφαγικό detox menu, αντιοξειδωτικό και βιταμινούχο, με την υπογραφή της Χριστίνας Κοτσιλέλου.

Επιστρέφει το «Breeder Feeder» - εικόνα 1

Η νέα χρονιά ξεκινάει χωρίς τύψεις στο «Breeder Feeder». Με detox διάθεση. H product designer, βασικό μέλος των Greece is for Lovers Χριστίνα Κωτσιλέλου, η οποία τα τελευταία χρόνια δηλώνει και part time chef, επιστρέφει στην ανοικτή κουζίνα του pop-up εστιατορίου της γκαλερί The Breeder για να προτείνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες χορτοφαγικές επιλογές, πλούσιες σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και βιταμίνες. Στο No regrets detox menu (€ 30 το άτομο) που μπορείτε να δοκιμάσετε το Σάββατο 31/1 «παίζουν» ταρτάρ αγγούρι, με άγρια μανιτάρια, lime και λάδι καρυδιού, μια σούπα καρότου, με γλυκοπατάτα, τζίντζερ και κύμινο, wrap μαρουλιού με couscous κουνουπίδι, φιστίκι Αιγίνης, φρέσκα μυρωδικά, κινόα με ρεβύθι, μπρόκολο, ραπανάκι τουρσί, γλυκό τσίλι και φουντούκι. Όσο για την ώρα του επιδορπίου, σας επιφυλάσσει τρούφες σοκολάτας με βούτυρο αμυγδάλου και κανναβόσπορου, κανέλα, κάρδαμο και πιπέρι.

Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα, 302103317527.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.