Ο ημιτελικός του S.Pellegrino Young Chef 2015

Τέσσερις νεαροί Έλληνες σεφ θα ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ για να διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο.

Ο ημιτελικός του S.Pellegrino Young Chef 2015

Τέσσερις νεαροί Έλληνες σεφ θα ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ για να διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο.

Ο ημιτελικός του S.Pellegrino Young Chef 2015 - εικόνα 1

Στην δεύτερη φάση του παγκόσμιου project αναζήτησης ταλέντων του S.Pellegrino πέρασαν ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, chef τα τελευταία χρόνια στο εστιατόριο «Calypso» στην Ελούντα, ο οποίος μάλιστα ετοιμάζει αυτή τη στιγμή που μιλάμε το δικό του εστιατόριο, ο Μιχάλης Κίκης, sous chef στο «Bill & Coo» στη Μύκονο, ο Νίκος Μπίλλης, sous chef στο «Botrini’s» στην Αθήνα και ο Μιχάλης Μάρθας, chef de partie στο «Πεντελικόν», επίσης στην Αθήνα -στη φωτογραφία βλέπετε τα signature dishes με τα οποία υπέβαλαν συμμετοχή. Οι τέσσερις νεαροί Έλληνες σεφ βρίσκονται ανάμεσα στους δέκα επικρατέστερους της γεωγραφικής ενότητας «Μεσογειακές χώρες» που θα αναμετρηθούν μαγειρικά στο Τελ Αβίβ την Καθαρά Δευτέρα 23/2 διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό του S.Pellegrino Young Chef 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο στις 25-27/6. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.