Τέσσερις νεαροί Έλληνες σεφ θα ταξιδέψουν στο Τελ Αβίβ για να διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο.
Στην δεύτερη φάση του παγκόσμιου project αναζήτησης ταλέντων του S.Pellegrino πέρασαν ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, chef τα τελευταία χρόνια στο εστιατόριο «Calypso» στην Ελούντα, ο οποίος μάλιστα ετοιμάζει αυτή τη στιγμή που μιλάμε το δικό του εστιατόριο, ο Μιχάλης Κίκης, sous chef στο «Bill & Coo» στη Μύκονο, ο Νίκος Μπίλλης, sous chef στο «Botrini’s» στην Αθήνα και ο Μιχάλης Μάρθας, chef de partie στο «Πεντελικόν», επίσης στην Αθήνα -στη φωτογραφία βλέπετε τα signature dishes με τα οποία υπέβαλαν συμμετοχή. Οι τέσσερις νεαροί Έλληνες σεφ βρίσκονται ανάμεσα στους δέκα επικρατέστερους της γεωγραφικής ενότητας «Μεσογειακές χώρες» που θα αναμετρηθούν μαγειρικά στο Τελ Αβίβ την Καθαρά Δευτέρα 23/2 διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό του S.Pellegrino Young Chef 2015 που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο στις 25-27/6. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.