To χειμερινό set menu του ιαπωνικού εστιατορίου στον Αστέρα είναι δελεαστικό.
«Οmakase» στα γιαπωνέζικα σημαίνει «το αφήνω στα χέρια σου»^ αν αφήσετε το γεύμα ή το δείπνο σας στα «χέρια» της κουζίνας του «Matsuhisa Athens» στον Αστέρα, στο τραπέζι θα φτάσουν έξι πιάτα (€ 50 το άτομο), με το χειμερινό set menu να περιλαμβάνει τα εξής: salmon karashi, σαλάτα με γαρίδες και μανιτάρια, επιλογή από σούσι, το περίφημο, κλασικό πλέον, black cod του Nobu Matsuhisa, ταλιάτα anticucho και καραμέλα λευκής σοκολάτας με ξινόμηλο, σορμπέ από wasabi και μια πινελιά αψέντι, ένα επιδόρπιο με πολύ ωραίες ισορροπίες, το οποίο μάλιστα δοκιμάσαμε πρόσφατα και μας άρεσε πολύ.