Κολεγιακά Χριστούγεννα στο... «Gazi College»

Με live, DJ parties και πρωτοχρονιάτικο brunch γιορτάζει το «Gazi College» στη Γλυφάδα, τον Πειραιά και το Γκάζι – για στιγμές ανάπαυλας όλο και κάποιο αντίτυπο της «Χριστουγεννιάτικης ιστορίας» θα βρείτε στη βιβλιοθήκη τους. 

Κολεγιακά Χριστούγεννα στο... «Gazi College»

Αν ψαχουλέψετε τις τεράστιες βιβλιοθήκες των τριών… παραρτημάτων του, σίγουρα θα πέσετε σ’ ένα αντίτυπο της «Χριστουγεννιάτικης ιστορίας» του Ντίκενς. Ή μπορείτε να βρεθείτε σε μία από τις special εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο «Gazi College» για να ζήσετε τη δική σας χριστουγεννιάτικη ιστορία με μουσική και χορό. Την Τετάρτη 24/12 στο «Gazi College» της Γλυφάδας, το τρίτο της αλυσίδας το οποίο έγινε γρήγορα στέκι στην περιοχή, η Sugahspank! και οι The Swing Shoes καλωσορίζουν τα Χριστούγεννα με την πιο ρυθμική μαύρη μουσική, από blues και gospel μέχρι hip hop. Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στη Γλυφάδα και στον Πειραιά ξεκινάει το βράδυ με DJ party και θα κρατήσει μέχρι το πρωί: τότε θα σταματήσουμε να χορεύουμε για να απολαύσουμε το πρώτο brunch της ημέρας με όλα τα πιάτα του καταλόγου και special εορταστικά (το new year’s brunch θα σερβίρεται και στα τρία «Gazi College»).

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.