Λίγο προτού αλλάξει ο χρόνος η κουζίνα του bar-restaurant του «Glyfada Golf Gardens» αλλάζει πρόσωπο, έχοντας πλέον στο τιμόνι της τον πολύ καλό Γιάννη Στανίτσα, και εστιάζοντας στο –πάντα δημοφιλές– κρέας. Το καινούργιο μενού του «T-Square» είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, μάθαμε όμως για πιάτα όπως τούρκικο πιλάφι σοτέ με θρακιώτικο καβουρμά και φιστίκια Αιγίνης, κόκορα κρασάτο με κόκκινα φρούτα και διάφορες ρίζες, κατσικάκι με λεβάντα, παραδοσιακές χυλοπίτες και γλυκόξυνο τυρί Ελασσώνας και Rib eye Iberico 45 ημερών με σάλτσα κόκκινου κρασιού και τρούφα.
Ο Γιάννης Στανίτσας στο «T-Square»
Λίγο προτού αλλάξει ο χρόνος η κουζίνα του bar-restaurant του «Glyfada Golf Gardens» αλλάζει πρόσωπο, έχοντας πλέον στο τιμόνι της τον πολύ καλό Γιάννη Στανίτσα.