«Rakkan» after office

Το νέο umami lunch menu σε φιλικές τιμές είναι ένας λόγος να μπεις στη μεσημεριανή παρέα του εντυπωσιακού γιαπωνέζικου β.π. spot.

«Rakkan» after office

Το νέο umami lunch menu σε φιλικές τιμές είναι ένας λόγος να μπεις στη μεσημεριανή παρέα του εντυπωσιακού γιαπωνέζικου β.π. spot.

«Rakkan» after office - εικόνα 1

Η αέρινη κρεμαστή οροφή παίζει πολύ στη zen ατμόσφαιρα του Rakkan bar lounge restaurant, μαζί με τα υποβλητικά χρώματα του κηφισιώτικου meeting point. Συνυπολογίζουμε τη γιορτινή διακόσμηση, προσθέτουμε σ' αυτά το νέο Umami Lunch Menu κι έχουμε ένα spot που προσφέρεται για χαλαρά μεσημέρια και "ξεδωτικές" after office καταστάσεις. Τα Umami Lunch Menus των τεσσάρων πιάτων προσφέρονται σε τρεις επιλογές (των 35€ και 45€/άτομο και ποικιλία sashimi, nigiri, rolls των 80€ για δυο άτομα), με έμφαση στα ζεστά πιάτα για το πρώτο και στα κρύα για το δεύτερο, plus ένα ποτήρι κρασί σε όλα. Όλη η μεσημεριανή κάρτα, όμως, έχει friendly τιμές. Η κουζίνα προσδιορίζεται ως «γιαπωνέζικο fusion», εμείς θα προσθέταμε ότι παρά την εξωτική παρουσίαση, οι γεύσεις παραμένουν σε ήπιες και «φιλικές» για τον ελληνικό ουρανίσκο αποχρώσεις. Αυτά, από 1-6 μ.μ.. Όταν βραδυάζει, τα vibes ανεβαίνουν, τα shaker χτυπούν tiki cocktails και η παρτίστικη ατμόσφαιρα συγκεντρώνει πολλούς πιστούς της κοσμικής -και μη- παρέας των β.π.. Άλλωστε, τα κεφάτα πάρτι της Τετάρτης αποτελούν κοινό μυστικό.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.