Μια μικρή κολεξιόν εναλλασσόμενων γεύσεων ειδικά για τις γιορτσας περιμένει στην Κηφισιά από τις 22/12 έως και τις 7/1.
Όμορφη, νεο-παραδοσιακή, η κεντρική σάλα του Εν Ελλάδι σε βάζει σε νοσταλγικό τριπάκι. Όσο για την κουζίνα, βγάζει αυτές τις ημέρες κανονικά τα πιάτα του καταλόγου (σε επιμέλεια του Μιχάλη Ντουνέτα), αλλά φτιάχνει κάθε φορά και δύο τρία γιορτινά που δεν συναντάς συχνά: στήθος πάπιας, λόγου χάρη με σάλτσα κερασιού και τηγανητό κανελόνι λαχανικών, ζαρκάδι με πιπεράτη σάλτσα και πουρέ από πατάτα Περού, αλλά και αγριογούρουνο στιφάδο ή κοκοράκι γεμιστό με μανιτάρια με σουφλέ μανιταριών. Από τις 22/12 έως και τις 7/1, θα τα βρείτε, μαζί με άλλα, να εναλλάσσονται ως προτάσεις ημέρας.