Το «Εν Ελλάδι» μαγειρεύει γιορτινά

Μια μικρή κολεξιόν εναλλασσόμενων γεύσεων ειδικά για τις γιορτσας περιμένει στην Κηφισιά από τις 22/12 έως και τις 7/1.

Το «Εν Ελλάδι» μαγειρεύει γιορτινά

Μια μικρή κολεξιόν εναλλασσόμενων γεύσεων ειδικά για τις γιορτσας περιμένει στην Κηφισιά από τις 22/12 έως και τις 7/1.

Το «Εν Ελλάδι» μαγειρεύει γιορτινά - εικόνα 1

Όμορφη, νεο-παραδοσιακή, η κεντρική σάλα του Εν Ελλάδι σε βάζει σε νοσταλγικό τριπάκι. Όσο για την κουζίνα, βγάζει αυτές τις ημέρες κανονικά τα πιάτα του καταλόγου (σε επιμέλεια του Μιχάλη Ντουνέτα), αλλά φτιάχνει κάθε φορά και δύο τρία γιορτινά που δεν συναντάς συχνά: στήθος πάπιας, λόγου χάρη με σάλτσα κερασιού και τηγανητό κανελόνι λαχανικών, ζαρκάδι με πιπεράτη σάλτσα και πουρέ από πατάτα Περού, αλλά και αγριογούρουνο στιφάδο ή κοκοράκι γεμιστό με μανιτάρια με σουφλέ μανιταριών. Από τις 22/12 έως και τις 7/1, θα τα βρείτε, μαζί με άλλα, να εναλλάσσονται ως προτάσεις ημέρας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".