Το κλασικό πια τετ α τετ με τη λευκή τρούφα από την Άλμπα συνεχίζεται στο «Da Bruno» μέχρι τα Χριστούγεννα και μιας και τα τελευταία πέντε χρόνια κάνει δική του εισαγωγή, η κουζίνα του προτείνει αρκετά τρουφάτα πιάτα σε ιδιαίτερα καλές τιμές. Στο ιταλικό εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου το πολύτιμο μανιτάρι αρωματίζει σπαράγγια με αβγά, μια βελουτέ πράσου με κρόκο αβγού, λευκές ταλιατέλες με φρέσκο βούτυρο λευκής τρούφας, μοσχαρίσιο φιλέτο με τυρί taleggio κ.ά., ενώ μπορείτε τα «ενισχύσετε», αν θέλετε, με έξτρα ποσότητα με € 4 ανά γραμμάριο.
«Da Bruno»: μέρες τρουφάτες
Το κλασικό πια τετ α τετ με τη λευκή τρούφα από την Άλμπα συνεχίζεται στο εστιατόριο του Φαλήρου μέχρι τα Χριστούγεννα.