«Da Bruno»: μέρες τρουφάτες

Το κλασικό πια τετ α τετ με τη λευκή τρούφα από την Άλμπα συνεχίζεται στο εστιατόριο του Φαλήρου μέχρι τα Χριστούγεννα.

«Da Bruno»: μέρες τρουφάτες

Το κλασικό πια τετ α τετ με τη λευκή τρούφα από την Άλμπα συνεχίζεται στο «Da Bruno» μέχρι τα Χριστούγεννα και μιας και τα τελευταία πέντε χρόνια κάνει δική του εισαγωγή, η κουζίνα του προτείνει αρκετά τρουφάτα πιάτα σε ιδιαίτερα καλές τιμές. Στο ιταλικό εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου το πολύτιμο μανιτάρι αρωματίζει σπαράγγια με αβγά, μια βελουτέ πράσου με κρόκο αβγού, λευκές ταλιατέλες με φρέσκο βούτυρο λευκής τρούφας, μοσχαρίσιο φιλέτο με τυρί taleggio κ.ά., ενώ μπορείτε τα «ενισχύσετε», αν θέλετε, με έξτρα ποσότητα με € 4 ανά γραμμάριο.

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.