Γιορτινά μαγειρέματα με τον Γιάννη Λουκάκο στο «Τhe Seminar Project»

Χαλαρά, με μουσική κι αστεία, εκπαιδεύεσαι στη μαγειρική διασκεδάζοντας, με την καθοδήγηση ενός αγαπημένου και βραβευμένου σεφ. Μοιρασιά, επικοινωνία, γνώση, απόλαυση και επίκαιρα χριστουγεννιάτικα μαγειρέματα.

Γιορτινά μαγειρέματα με τον Γιάννη Λουκάκο στο «Τhe Seminar Project»

Χαλαρά, με μουσική κι αστεία, εκπαιδεύεσαι στη μαγειρική διασκεδάζοντας, με την καθοδήγηση ενός αγαπημένου και βραβευμένου σεφ. Μοιρασιά, επικοινωνία, γνώση, απόλαυση και επίκαιρα χριστουγεννιάτικα μαγειρέματα.

Γιορτινά μαγειρέματα με τον Γιάννη Λουκάκο στο «Τhe Seminar Project» - εικόνα 1

Μ’ αρέσει πολύ το «Τhe Seminar Project» που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Λουκάκος, κάπως έτσι θα ήθελα να είναι η κουζίνα μου. Μεγάλη, λειτουργική, φωτεινή , χαρούμενη, με έναν μικρό κήπο στον εξωτερικό χώρο να την τροφοδοτεί με φρέσκα μυρωδικά και βότανα, περιτριγυρισμένη από βιβλιοθήκες και με προέκταση ένα μοντέρνο μοναστηριακό τραπέζι, μοιάζει ιδανικό μέρος να παίζεις μαγειρεύοντας και να δημιουργείς. Εδώ βεβαίως ακόμη και οι πρωτάρηδες παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στα μαθήματα των οποίων προΐσταται ο Γιάννης. Όχι με αυστηρότητα κριτή master chef, καθότι εδώ το κλίμα είναι χαλαρό, και ο στόχος να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς μια δημιουργική, ευχάριστη δραστηριότητα, που ανοίγει τις πόρτες της γευστικής απόλαυσης, αφήνοντας πίσω το άγχος της ημέρας. Για αυτό τα μαθήματα ξεκινούν με ένα ποτό και ένα κέρασμα, για να γνωριστείς με τους υπόλοιπους συμμαθητές. Μετά ο κόσμος χωρίζεται σε μικρές ομάδες και μαγειρεύουν όλοι μαζί τα εδέσματα του θέματος της ημέρας, βοηθώντας ο ένας τον άλλον, συζητώντας, ακούγοντας μουσική, αστειευόμενοι, εξασκούμενοι και απολαμβάνοντας τη μαγειρική ως διαδικασία και εμπειρία. Στο τέλος φυσικά τα απολαμβάνουν όλοι μαζί, στο τραπέζι. Τα θέματα στις 20και 21/12 (επαναλαμβάνονται στις 27-28/12) είναι πολύ επίκαιρα («Γλυκίσματα των Χριστουγέννων», «Το Μενού για το Γιορτινό σας Τραπέζι», «Το Brunch της Πρωτοχρονιάς!», «Finger Food Party») οπότε φροντίστε να κλείσετε θέση εγκαίρως.

Ομήρου 18 Χαλάνδρι, 210 6812602.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.