Στο θρανίο του κρασιού: Το Winter School του WSPC

Οι επαγγελματίες και φίλοι του κρασιού μπορούν πλέον να μάθουν ταχύρυθμα τα μυστικά του αμπελώνα.

Στο θρανίο του κρασιού: Το Winter School του WSPC

Οι επαγγελματίες και φίλοι του κρασιού μπορούν πλέον να μάθουν ταχύρυθμα τα μυστικά του αμπελώνα.

Στο θρανίο του κρασιού: Το Winter School του WSPC - εικόνα 1

Απευθυνόμενο τόσο σε επαγγελματίες εκτός Αθηνών που off season είναι πιο εύκολο να έρθουν στην πρωτεύουσα όσο και σε σπουδαστές που θέλουν να συνεχίσουν τα μαθήματά τους, το νέο εκπαιδευτικό σχήμα που ξεκινάει στο Επαγγελματικό Κέντρο Οίνου και Αποσταγμάτων είναι γρήγορο κι ευέλικτο. Χάρη στο Winter School του WSPC μπορεί κάποιος να ολοκληρώσει τα τρία πρώτα επίπεδα του WSET London (Foundation, Intermediate και Advanced) σε μόλις 15 (συνεχείς) ημέρες, παρακολουθώντας τα μαθήματα σε εντατική μορφή, ενώ αν έχει ήδη τους τίτλους σπουδών του πρώτου ή του δεύτερου επιπέδου, μπορεί να εγγραφεί στο αμέσως επόμενο. Εγγραφές μέχρι τις 14/1. Πληροφορίες: www.wspc.gr.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.