ΙanosDeli: Φυλλομετρώντας… γεύσεις

Το καφέ του Ιανού στην Σταδίου εγκαινιάζει το Σάββατο 13/12 στις 3 μ.μ. το δικό του πρότυπο κατάστημα ελληνικών προϊόντων.

ΙanosDeli: Φυλλομετρώντας… γεύσεις

Το καφέ του Ιανού στην Σταδίου εγκαινιάζει το Σάββατο 13/12 στις 3 μ.μ. το δικό του πρότυπο κατάστημα ελληνικών προϊόντων. Στα ράφια του ΙanosDeli θα συναντήσετε τα αφεψήματα Anassa, την άγρια αγκινάρα στο ελαιόλαδο και το τουρσί των ασκορδουλάκων της ΑrtEat, τα σιρόπια και τα λικεράκια της Dinapoya, την μαστίχα και την τεντούρα της Fine Roots, τα προϊόντα τρούφας της Παυλίνας Κλαδοπούλου, το Βιολογικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο G.E.T. και πολλά ακόμη αξιόλογα προϊόντα, καθώς επίσης και ιδέες art de la table και βιβλία γαστρονομίας. Θα προηγηθεί συζήτηση με θέμα «Η γαστρονομία ως πολιτιστικό αγαθό», στην οποία θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ιανού Νίκος Καρατζάς, ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας, η διευθύντρια του περιοδικού Αλάτι και Πιπέρι Νανά Δαρειώτη, ο ιδρυτής των We Design Σέργιος Φωτιάδης και o ιδρυτής και Creative Director των Μοuse Graphics Γρηγόρης Τσακνάκης.

Σταδίου 24, κέντρο, 2103217917.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.