Καινούργιο, βόρειο «Kiku»

Tο καλοκαίρι το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο κατηφόρισε στη Βουλιαγμένη. Τώρα ανηφορίζει προς το Νέο Ψυχικό. 

Καινούργιο, βόρειο «Kiku»

Tο καλοκαίρι το γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο κατηφόρισε προς τη Βουλιαγμένη. Τώρα ανηφορίζει προς το Νέο Ψυχικό. Το opening του νέου του χώρου είναι στις 10/12.

Καινούργιο, βόρειο «Kiku» - εικόνα 1

Μπορεί η ιστορία –δεκαοχτώ χρόνια δεν είναι και λίγα– του «Kiku» να είναι συνδεδεμένη με την οδό Δημοκρίτου στο Κολωνάκι, τελευταία όμως το ιαπωνικό εστιατόριο φλερτάρει και με άλλα σημεία του χάρτη της Αθήνας. Αφού λοιπόν πέρασε το φετινό καλοκαίρι στα νότια προάστια, στην Βουλιαγμένη, αποφάσισε να τραβήξει για τα βόρεια. Το νέο, δεύτερό του πόστο που ετοιμαζόταν στο Νέο Ψυχικό είναι πλέον έτοιμο και ανοίγει την Πέμπτη 10/12. Στο καινούργιο αυτό «Kiku», που σας δίνει ραντεβού στο νούμερο 7 της Περικλέους (εκεί όπου βρισκόταν νωρίτερα το «Matilde») το ντεκόρ έχει επιμεληθεί και πάλι η Σίσσυ Φειδά. Ο χώρος είναι ψηλοτάβανος, φωτεινός, με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο, τα κοκτέιλ που προτείνει η μπάρα έχει εμπνευστεί ο Βασίλης Ρούσσος, ενώ την κάρτα του φαγητού υπογράφει πάντα ο πολύ καλός Χρόνης Δαμαλάς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".