Η Violette επιστρέφει

Είχε κλείσει για λίγο καιρό το γαλλικό κομμάτι του «Άμα Λάχει» στην Καλλιδρομίου, αλλά τώρα το βρίσκουμε και πάλι στη θέση του με την ίδια ζεστή αύρα κι έναν καινούργιο μάγειρα.

Η Violette επιστρέφει

Είχε κλείσει για λίγο καιρό το γαλλικό κομμάτι του «Άμα Λάχει» στην Καλλιδρομίου, αλλά τώρα το βρίσκουμε και πάλι στη θέση του με την ίδια ζεστή αύρα, τον πύργο του Άιφελ και τα γαλλικά ρητά στους τοίχους του και τα αγαπημένα του γαλλόφωνα τραγούδια. Κρεμμυδόσουπα, μύδια προβενσάλ, πανσέτα σιγομαγειρεμένη με μηλίτη και Calvados και αντρεκότ με σάλτσα μπεαρνέζ και την παρεϊστικη ρακλέτ έρχονται πλέον στα πουά τραπέζια του «Άμα λάχει Chez Violette» φτιαγμένα από... καινούργιο χέρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.