Τέκνο της ομάδας του Γιάννη Μωράκη και της ομάδας του «Food Mafia», έχει σκοπό να ανεβάσει τα fusion ποσοστά του Κολωνακίου με μια κουζίνα που θα ανεβαίνει στις Άνδεις και θα βουτάει στον Ειρηνικό.
Γύρω στα μέσα με τέλη Δεκεμβρίου θα δούμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Γιάννη Μωράκη και του Ηλία Σκουλά στο Κολωνάκι, στη συμβολή Αναγνωστοπούλου και Λεβέντη. Οι πρώτες μας πληροφορίες για το «Foodoo» (κατά το «Voodoo»), μιλάνε για μια κάρτα που θα χωρίζεται σε δύο κομμάτια, το oceano –tiradito, ceviche κ.α. ωραίες ωμότητες του νερού– και το tierra –εδώ θα αναλαμβάνουν οι φωτιές μιας ειδικής «ρομποτικής» παραλλαγής μιας βραζιλιάνικης parilla. Με μια κουζίνα κάπου μεταξύ Άνδεων και Ειρηνικού και ατμόσφαιρα Αμαζονίου με τρεχούμενα νερά, φυτά, υφαντά και σκεύη από ηφαιστειακά υλικά, ο νέος αυτός χώρος σίγουρα την εξάπτει την περιέργεια. Περιμένουμε να τον γνωρίσουμε από κοντά λοιπόν.