Θα σας κάνουν «Foodoo»

Τέκνο της ομάδας του Γιάννη Μωράκη και της ομάδας του «Food Mafia», έχει σκοπό να ανεβάσει τα fusion ποσοστά του Κολωνακίου με μια κουζίνα που θα ανεβαίνει στις Άνδεις και θα βουτάει στον Ειρηνικό.

Θα σας κάνουν «Foodoo»

Τέκνο της ομάδας του Γιάννη Μωράκη και της ομάδας του «Food Mafia», έχει σκοπό να ανεβάσει τα fusion ποσοστά του Κολωνακίου με μια κουζίνα που θα ανεβαίνει στις Άνδεις και θα βουτάει στον Ειρηνικό.

Θα σας κάνουν «Foodoo» - εικόνα 1

Γύρω στα μέσα με τέλη Δεκεμβρίου θα δούμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Γιάννη Μωράκη και του Ηλία Σκουλά στο Κολωνάκι, στη συμβολή Αναγνωστοπούλου και Λεβέντη. Οι πρώτες μας πληροφορίες για το «Foodoo» (κατά το «Voodoo»), μιλάνε για μια κάρτα που θα χωρίζεται σε δύο κομμάτια, το oceano –tiradito, ceviche κ.α. ωραίες ωμότητες του νερού– και το tierra –εδώ θα αναλαμβάνουν οι φωτιές μιας ειδικής «ρομποτικής» παραλλαγής μιας βραζιλιάνικης parilla. Με μια κουζίνα κάπου μεταξύ Άνδεων και Ειρηνικού και ατμόσφαιρα Αμαζονίου με τρεχούμενα νερά, φυτά, υφαντά και σκεύη από ηφαιστειακά υλικά, ο νέος αυτός χώρος σίγουρα την εξάπτει την περιέργεια. Περιμένουμε να τον γνωρίσουμε από κοντά λοιπόν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.