«Olive Garden»: σε ρότα σπιτικού γκουρμέ

Η χειμερινή συλλογή συνταγών του εστιατορίου του ξενοδοχείου «Τitania» αναδεικνύει όμορφα τα τοπικά υλικά της Ελλάδας, παίζοντας σε ταμπλό δημιουργικό και οικείο.

«Olive Garden»: σε ρότα σπιτικού γκουρμέ

Η χειμερινή συλλογή συνταγών του εστιατορίου του ξενοδοχείου «Τitania» αναδεικνύει όμορφα τα τοπικά υλικά της Ελλάδας, παίζοντας σε ταμπλό δημιουργικό και οικείο.

«Olive Garden»: σε ρότα σπιτικού γκουρμέ - εικόνα 1

Το καλοκαιρινό μενού του εστιατορίου στην κορυφή του «Titania» το χαρήκαμε πολύ. Τώρα ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος εμφάνισε μια νέα κολεξιόν συνταγών που δείχνει εξίσου –αν όχι ακόμη πιο– ενδιαφέρουσα. Πιάτα όπως οι χυλοπίτες τσουχτές με μυζήθρα, αβγό και παστό χοιρινό, το φαγκρί με γίγαντες Πρεσπών, πράσο, σπανάκι και σέλινο, ο μαύρος χοίρος φρικασέ με ασκολύμπρους αβγολέμονο, πουρέ ψητής σελινόριζας, μανιτάρια και χαρούπι αλλά και το καλαμάρι γεμιστό με καπνιστό χέλι, πράσο, μανιτάρια, λάδι chorizo, πουρέ και κους κους κουνουπιδιού (φωτό) ψηλαφούν τα σημεία όπου το σπιτικό συναντά το γκουρμέ, κρατώντας τη «γραφή» ευκρινώς ελληνική.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.