Η χειμερινή συλλογή συνταγών του εστιατορίου του ξενοδοχείου «Τitania» αναδεικνύει όμορφα τα τοπικά υλικά της Ελλάδας, παίζοντας σε ταμπλό δημιουργικό και οικείο.
Το καλοκαιρινό μενού του εστιατορίου στην κορυφή του «Titania» το χαρήκαμε πολύ. Τώρα ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος εμφάνισε μια νέα κολεξιόν συνταγών που δείχνει εξίσου –αν όχι ακόμη πιο– ενδιαφέρουσα. Πιάτα όπως οι χυλοπίτες τσουχτές με μυζήθρα, αβγό και παστό χοιρινό, το φαγκρί με γίγαντες Πρεσπών, πράσο, σπανάκι και σέλινο, ο μαύρος χοίρος φρικασέ με ασκολύμπρους αβγολέμονο, πουρέ ψητής σελινόριζας, μανιτάρια και χαρούπι αλλά και το καλαμάρι γεμιστό με καπνιστό χέλι, πράσο, μανιτάρια, λάδι chorizo, πουρέ και κους κους κουνουπιδιού (φωτό) ψηλαφούν τα σημεία όπου το σπιτικό συναντά το γκουρμέ, κρατώντας τη «γραφή» ευκρινώς ελληνική.