Δέκα χρόνια «ΜάνηΜάνη»

Το εστιατόριο της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι έκλεισε μια δεκαετία κι ακόμη το κρατάει (ωραία) μανιάτικο.

Δέκα χρόνια «ΜάνηΜάνη»

Το εστιατόριο της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι έκλεισε μια δεκαετία κι ακόμη το κρατάει (ωραία) μανιάτικο.

Δέκα χρόνια «ΜάνηΜάνη» - εικόνα 1

Είναι από τα αθηναϊκά γευστικά σημεία που αξίζει να έχει κάποιος στην ατζέντα του το «ΜάνηΜάνη». Ο Αλέξανδρος Φουρούλης κάνει σταθερά καλή δουλειά στην κουζίνα, βλέποντας με ανανεωτική ματιά την ευρύτερη ελληνική και την πελοποννησιακή παράδοση, οι αναφορές σε διεθνή έντυπα και οδηγούς είναι παραπάνω από θετικές και το περιβάλλον οικείο και όμορφο. Τώρα κλείνει τα δέκα του χρόνια στο Κουκάκι και σερβίρει χοιρινό σελινάτο, αρνάκι γάλακτος ψημένο σε κενό αέρος με άγρια χόρτα και σάλτσα από το ζωμό του και τσουχτές με μανιάτικη μυζήθρα και τηγανητό αβγό σε σάλα όμορφα ανανεωμένη, πάντα νεο-παραδοσιακή, με περισσότερα αστικά στοιχεία.

Περισσότερες πληροφορίες

ΜάνηΜάνη

Φαλήρου 10 & Δημητρακοπούλου, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.