Το εστιατόριο της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι έκλεισε μια δεκαετία κι ακόμη το κρατάει (ωραία) μανιάτικο.
Είναι από τα αθηναϊκά γευστικά σημεία που αξίζει να έχει κάποιος στην ατζέντα του το «ΜάνηΜάνη». Ο Αλέξανδρος Φουρούλης κάνει σταθερά καλή δουλειά στην κουζίνα, βλέποντας με ανανεωτική ματιά την ευρύτερη ελληνική και την πελοποννησιακή παράδοση, οι αναφορές σε διεθνή έντυπα και οδηγούς είναι παραπάνω από θετικές και το περιβάλλον οικείο και όμορφο. Τώρα κλείνει τα δέκα του χρόνια στο Κουκάκι και σερβίρει χοιρινό σελινάτο, αρνάκι γάλακτος ψημένο σε κενό αέρος με άγρια χόρτα και σάλτσα από το ζωμό του και τσουχτές με μανιάτικη μυζήθρα και τηγανητό αβγό σε σάλα όμορφα ανανεωμένη, πάντα νεο-παραδοσιακή, με περισσότερα αστικά στοιχεία.