Ντεμπούτο για το «Kenza Bar» στην Πλουτάρχου

Το πρώην «Τen» μεταμορφώθηκε μέσα και έξω: ο νέος χώρος που ξεκινάει την Παρασκευή 21/11 έχει γευστική ρότα περουβιανο-μεξικανο-γιαπωνέζικη, χωρίς να λείπουν και τα κοκτέιλ.

Ντεμπούτο για το «Kenza Bar» στην Πλουτάρχου

Το πρώην «Τen» μεταμορφώθηκε μέσα και έξω: ο νέος χώρος που ξεκινάει την Παρασκευή 21/11 έχει γευστική ρότα περουβιανο-μεξικανο-γιαπωνέζικη, χωρίς να λείπουν και τα κοκτέιλ.

Ντεμπούτο για το «Kenza Bar» στην Πλουτάρχου - εικόνα 1

Στα χέρια του Δημήτρη Παππά πλέον, το άλλοτε «Ten» της Πλουτάρχου έγινε «Κenza Bar». Μοντέρνων τόνων, φωτεινό, με wall paintings του graffiti artist Cacao Rocks στους τοίχους, βαδίζει και αυτό σε έθνικ γευστικά μονοπάτια, όμως το νέο περουβιανο-μεξικανο-σούσι μπαρ του Κολωνακίου ακολουθεί μια πιο οικονομική συνταγή σε σχέση με τα «Li-li Shu» και «Hama» του ίδιου ιδιοκτήτη. Τα πιάτα στην προκειμένη κινούνται ανάμεσα σε € 7 και € 15 κι από beef steak tacos και Nikkei ceviche ή tiradito σε Tempura pop Corn, τηγανητά noodles και σολομό teriyaki, ενώ η μπάρα ξεκινάει με αρκετά κοκτέιλ στη λίστα της. Από ό,τι μάθαμε, τα σαββατοκύριακα το «Kenza» θα σερβίρει και brunch, πρακτική η οποία είναι πιθανό να επεκταθεί και στις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.