Το πρώην «Τen» μεταμορφώθηκε μέσα και έξω: ο νέος χώρος που ξεκινάει την Παρασκευή 21/11 έχει γευστική ρότα περουβιανο-μεξικανο-γιαπωνέζικη, χωρίς να λείπουν και τα κοκτέιλ.
Στα χέρια του Δημήτρη Παππά πλέον, το άλλοτε «Ten» της Πλουτάρχου έγινε «Κenza Bar». Μοντέρνων τόνων, φωτεινό, με wall paintings του graffiti artist Cacao Rocks στους τοίχους, βαδίζει και αυτό σε έθνικ γευστικά μονοπάτια, όμως το νέο περουβιανο-μεξικανο-σούσι μπαρ του Κολωνακίου ακολουθεί μια πιο οικονομική συνταγή σε σχέση με τα «Li-li Shu» και «Hama» του ίδιου ιδιοκτήτη. Τα πιάτα στην προκειμένη κινούνται ανάμεσα σε € 7 και € 15 κι από beef steak tacos και Nikkei ceviche ή tiradito σε Tempura pop Corn, τηγανητά noodles και σολομό teriyaki, ενώ η μπάρα ξεκινάει με αρκετά κοκτέιλ στη λίστα της. Από ό,τι μάθαμε, τα σαββατοκύριακα το «Kenza» θα σερβίρει και brunch, πρακτική η οποία είναι πιθανό να επεκταθεί και στις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.