East meets west: αλλαγή πλεύσης για την κουζίνα του εστιατορίου με την πανοραμική θέα στην κορυφή του «Radisson Blu Park».
Τα τελευταία χρόνια η κουζίνα του «St’ Astra» είχε στραφεί προς την Ανατολή, συνδυάζοντας γεύσεις Ινδίας, Κίνας, Ιαπωνίας και Μαυρίκιου. Πλέον όμως, έχοντας στο τιμόνι της τον Γιάννη Λιόκα (που νωρίτερα έκανε πολύ καλή δουλειά στο «Block 146» στη Νέα Ερυθραία και όχι μόνο), προτιμά μια πιο μοντέρνα, διεθνών τόνων προσέγγιση. Έτσι, ανάμεσα στα πιάτα που σερβίρονται στη σάλα με τη φοβερή θέα στον 8ο όροφο του «Radisson Blu Park», συναντά κάποιος από λαβράκι με πουρέ αγκινάρας και μαύρο ταραμά ή spaghetti chitarra carbonara μέχρι πανσέτα με σόγια και τζίντζερ με πουρέ και τσιπς λευκού καρότου. Το ότι σε αυτήν τη νέα γευστική λογική τα ασιατικά στοιχεία λειτουργούν ως αναφορές και όχι ως επίκεντρο δεν σημαίνει ότι το sushi bar δεν δίνει και φέτος το «παρών» – τον sushi chef Eric de Leon θα τον βρείτε στη θέση του.