Νέες γεύσεις και μικρές στυλιστικές παρεμβάσεις ενόψει του χειμώνα στο casual κρεατοφαγικό εστιατόριο του Νέου Ψυχικού.
Τώρα που κρύωσε ο καιρός στο «Barabicu» της Μπέσσυ και της Τζίνας Τόγια στο Νέα Ψυχικό, o καλοκαιρινός χώρος σκεπάστηκε και συνδέθηκε με το cosy εσωτερικό, οι καναπέδες πλήθυναν, το μπαρ επεκτάθηκε και χωροταξικά και ως προς τις επιλογές του (βλ. Blackpepper tequila ή πικάντικο Chilli leaves με βότκα, τζίντζερ, σιρόπι τσίλι και φύλλα μέντας), ενώ στον κατάλογο προστέθηκαν καινούργιες κρεατο-επιλογές. Ο χειμώνας έφερε μεταξύ άλλων ένα καρπάτσιο από φιλέτο γάλακτος με ελαιόλαδο θυμαριού, ρόκα, παρμεζάνα και ξύσμα μοσχολέμονου, πικάνια, Τ-Bone και, ειδικά για τους κλασικούς της κρεατοφαγίας, ένα μοσχαρίσιο φιλέτο σερβιρισμένο με ψητά λαχανικά. Έφερε και μια πινελιά ζωγραφικής: από το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και για μια εβδομάδα στο χώρο του εστιατορίου φιλοξενείται μια σειρά έργων του θεσσαλονικιού εικαστικού Μάριου Σιμόπουλου.