Oι Cigarette Noir στο «Τηλέμαχος BBQ Club»

Το ελληνικό grill-restaurant ξεκινάει το φετινό του μουσικο-γευστικό ταξίδι με τρεις ατμοσφαιρικές εμφανίσεις των «Cigarette Noir».

Oι Cigarette Noir στο «Τηλέμαχος BBQ Club»

Το ελληνικό grill-restaurant ξεκινάει το φετινό του μουσικο-γευστικό ταξίδι με τρεις ατμοσφαιρικές εμφανίσεις των «Cigarette Noir».

Oι Cigarette Noir στο «Τηλέμαχος BBQ Club» - εικόνα 1
Οι Cigarette Noir

«Ούτε μουσική σκηνή να ‘μασταν» σχολίασε ο Γιώργος Τσιλιγκίρης μιλώντας για τα τρία στιλάτα live των Cigarette Noir που έχει προγραμματίσει τις επόμενες Παρασκευές του Νοεμβρίου στο ανανεωμένο χρωματικά και αρκετά πιο ανάλαφρο ως προς το ντεκόρ του «Tηλέμαχος BBQ Club». Η Δώρα Τσίγκα (φωνή), η Ειρήνη Αναστασίου (τσέλο), ο Γιάννης Καφετζόπουλος (πιάνο) και ο Χάρης Πανταζής (κοντραμπάσο) επιφυλάσσουν σε όσους κλείσουν τραπέζι στο γνωστό κρεατοφαγικό της Κηφισιάς στις 14, 21 και 28/11 ένα στιλάτο μουσικό ταξίδι με ρετρό ηχοχρώματα, ακροπατώντας ρυθμικά ανάμεσα σε τάνγκο, βαλς, slow fox και swing, κι από τον Αττίκ μέχρι και το Χιώτη, με μικρά περάσματα από τη Γαλλία και με μελωδίες εξ’ ανατολής.

Oι Cigarette Noir στο «Τηλέμαχος BBQ Club» - εικόνα 2
H ανανεωμένη σάλα του εστιατορίου

Η κουζίνα του «Τηλέμαχου» θα σιγοντάρει με το δικό της ρεπερτόριο (έκαστος εφ’ ω ετάχθη): ο Γιώργος Τσιλιγκίρης «ενορχηστρώνει» ειδικά για αυτές τις τρεις βραδιές ένα κρεατο-κεντρικό μενού των € 30 το άτομο, το οποίο ξεκινάει χειμωνιάτικα με κρεατόσουπα, για να περάσει σε μοσχαρίσιο ταρτάρ και μοσχαρίσιο καρπάτσιο, κι ύστερα από μια πράσινη σαλάτα με ρόδι και dressing πορτοκαλιού, κάνει κρεσέντο με φιλέτο μοσχάρι στα κάρβουνα και κλείνει με γλυκό ημέρας –το value for money είναι ήδη εξαιρετικό πριν καν βάλει κανείς στην εξίσωση το live.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.