Μόλις άνοιξε στο Παγκράτι με σύνθημα «slow food served fast», street food με έθνικ/fusion αναφορές και τορτίγια χειροποίητη.
Μια φρέσκια πρόταση γρήγορου φαγητού κάνει τα πρώτα της βήματα στο Παγκράτι. H ανοικτή κουζίνα του νεόκοπου «Tortuga Food Bar» προτείνει μια σειρά από χειροποίητες τορτίγιας, γεμιστές με πολλά και διάφορα: κεμπάπ ας πούμε (αρνί και μοσχάρι) με καπνιστή πάπρικα, πάστα τομάτας και σάλτσα εσμέ με γιαούρτι και τσίλι, ή μοσχάρι ταζίν με μαροκινά μπαχαρικά και τζίντζερ που το συνοδεύουν με μπασμάτι, ή χοιρινή πανσέτα σε μπαλσάμικο, σόγια, μέλι και τζίντζερ, με stir fried λαχανικά. Ο Μάρκο Ρόσι έχει επιμεληθεί τους γευστικούς συνδυασμούς των wraps, τα οποία έρχονται να συμπληρώσουν φρέσκιες τηγανητές πατάτες με χειροποίητα dips και σούπες ημέρας. Το «Tortuga» σερβίρει και καφέ ή τσάι, χυμούς φρούτων και λαχανικών και lassi (salty και mango), ενώ υπάρχει και κρασί από βιολογικά σταφύλια, καθώς επίσης και μπίρες. Θα ανοίγει καθημερινά στις 2 μ.μ. και θα μένει ανοικτό μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ τις Παρασκευές και τα Σάββατα θα κλείνει στις 2 π.μ.
Αρχιμήδους 1, Παγκράτι, 2130307520.