«Ζυθογνωσία 2014»: στενές επαφές με τη μπίρα

Μια έκθεση αφιερωμένη στην νέα κουλτούρα του αφρού διοργανώνει η Vinetum στην Αίγλη Ζαππείου στις 2/11.

«Ζυθογνωσία 2014»: στενές επαφές με τη μπίρα

Μια έκθεση αφιερωμένη στην νέα κουλτούρα του αφρού διοργανώνει η Vinetum στην Αίγλη Ζαππείου στις 2/11.

«Ζυθογνωσία 2014»: στενές επαφές με τη μπίρα - εικόνα 1

Έπειτα από αρκετές εκθέσεις-περιπλανήσεις στον κόσμο του ελληνικού (και όχι μόνο) αμπελώνα, ήρθε απ’ ό,τι φαίνεται η ώρα για μια έκθεση αφιερωμένη στην μπίρα, η οποία και πολλούς φίλους έχει, κι εξελίσσεται ποιοτικά, με τις εγχώριες μικρο-ζυθοποιίες να πολλαπλασιάζονται και τις κλασικές μάρκες να εμφανίζουν premium εκδοχές. Η Ζυθογνωσία 2014 της εταιρείας Vinetum θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2/11, οπότε αν βρεθείτε από τη 1 μέχρι και τις 10 μ.μ. στην Αίγλη Ζαππείου, θα έχετε την ευκαιρία για ένα συμπυκνωμένο τετ-α-τετ με τα νέα δεδομένα του ελληνικού ζυθο-τοπίου, με βόλτες και δοκιμές από σταντ σε σταντ, ειδικά tastings, σεμινάρια κι ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις. Η είσοδος κοστίζει € 8.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.