«La Suite Lounge»: ένα brunch με το μικρόβιο της jazz

Η αγαπημένη κυριακάτικη συνήθεια επιστρέφει στα ψηλά πατώματα του «St. George Lycabettus» από την Κυριακή 2/11.

«La Suite Lounge»: ένα brunch με το μικρόβιο της jazz

Η αγαπημένη κυριακάτικη συνήθεια επιστρέφει στα ψηλά πατώματα του «St. George Lycabettus» από την Κυριακή 2/11.

«La Suite Lounge»: ένα brunch με το μικρόβιο της jazz - εικόνα 1

Το brunch επιστρέφει στον έκτο όροφο του «St. George Lycabettus» και ταυτόχρονα… κουρδίζει τα όργανά του. Από αυτήν την Κυριακή 2/11 το «La Suite Lounge» επαναφέρει τον μπουφέ με τις σαλάτες, τα bagels, τους φρέσκους χυμούς και το σιντριβάνι σοκολάτας (€ 18 το άτομο) καθώς επίσης και τις προτάσεις a la carte (ομελέτες, αβγά Benedict, burgers κ.ά.), με την παραγωγό του ρ/σ Galaxy Έφη Μαλτέζου να διαλέγει τις μουσικές. Λίγες Κυριακές αργότερα όμως το μενού θα έχει και live: εκεί, στο μεσοδιάστημα πρωινού και μεσημεριανού, θα χαζεύετε την Ακρόπολη με μια Mimosa στο χέρι, υπό τους ήχους μιας jazz μπάντας.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.