.. και το κηφισιώτικο εστιατόριο μπαίνει στη χειμερινή σεζόν με μοντέρνα, διεθνών τόνων κουζίνα και grill.
Τελείωσε η καλοκαιρινή του συνεργασία με το ιαπωνικό εστιατόριο «Oozora» κι έτσι το bar-restaurant της Κηφισιάς αλλάζει γευστική ρότα. Η ομάδα του Απόστολου Τραστέλη επιστρέφει στο «Cash» και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο για το «Water Restaurant» στη Χαλκιδική Γιάννης Παρίκος αναλαμβάνει και πάλι –φέτος με την βοήθεια του Κώστα Τερζούδη– την κουζίνα, η οποία φέτος θα κινείται σε πιο ευρεία δημιουργική κατεύθυνση (να θυμίσουμε ότι πέρυσι είχε γαλλικό προφίλ), με πιάτα όπως τα χτένια με dashi και πουρέ τοπιναμπούρ, ο σολομός σολομός με γουακαμόλε, τσορίθο, κρέμα πιπεριάς και αέρα τζίντζερ ή το χριστόψαρο με μανιτάρια, καλαμάρι και λεμόνι κονφί, εστιάζοντας περισσότερο στο grill. Μικρές ανανεωτικές πινελιές (χρυσού και βελούδου) θα εντοπίσετε και στη σάλα.