Sunday lunch: 5 ιδέες για να περάσετε καλά κι εσείς και τα παιδιά σας!

Ιδανική μέρα η Κυριακή για να την περάσετε οικογενειακά γύρω από ένα τραπέζι. Επιλέγουμε, λοιπόν, πέντε χώρους που συνδυάζουν το καλό φαγητό μαζί με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία τους κάνουν ιδανικές family friendly προτάσεις για κάθε στιλ και διάθεση.

Sunday lunch: 5 ιδέες για να περάσετε καλά κι εσείς και τα παιδιά σας!

Ιδανική μέρα η Κυριακή για να την περάσετε οικογενειακά γύρω από ένα τραπέζι. Επιλέγουμε, λοιπόν, πέντε χώρους που συνδυάζουν το καλό φαγητό μαζί με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία τους κάνουν ιδανικές family friendly προτάσεις για κάθε στιλ και διάθεση.

Βλάσης

Sunday lunch: 5 ιδέες για να περάσετε καλά κι εσείς και τα παιδιά σας! - εικόνα 1

«Κρυμμένο» πίσω από ένα παρκάκι στη Μιχαλακοπούλου στο ύψος των Ιλισίων, αυτό το διαχρονικό μπιστρό έχει μια ποικιλία από απίθανες σούπες για να αντιμετωπίσεις το χειμωνιάτικο κρύο, αρωματικές πίτες και κλασικές συνταγές της αστικής ελληνικής κουζίνας με τις οποίες όλοι έχουμε μεγαλώσει. Το ήρεμο spot είναι ιδανικό για να παίξουν τα παιδιά πριν και μετά το φαγητό.

Belle Amie

Sunday lunch: 5 ιδέες για να περάσετε καλά κι εσείς και τα παιδιά σας! - εικόνα 2

Στο πειραιώτικο νεοκλασικό, αποκτάμε ξανά την παλιά όμορφη συνήθεια του κυριακάτικου τραπεζιού! Τα τραπέζια στρώνονται με τραπεζομάντιλα, οι μεζέδες του Χρήστου Τζιέρα σερβίρονται σε μεγάλη ποικιλία, ενώ στο τέλος νιώθουμε όλοι παιδιά τρώγοντας χειροποίητα παγωτά του «Γιαννούλη» κατευθείαν από το λευκό πλαστικό κεσεδάκι.

Κυρά Μαρία

Sunday lunch: 5 ιδέες για να περάσετε καλά κι εσείς και τα παιδιά σας! - εικόνα 3

Η εικόνα κλασική: ένας εσωτερικός χώρος με άφθονο ραμποτέ ξύλο και απλή επίπλωση, έξω μια τεράστια πλακόστρωτη αυλή, και στα τραπέζια ζουμερά παϊδάκια, τζατζίκι και τηγανητές πατάτες. Στον ήσυχο και πράσινο δρόμο του Χαλανδρίιου όπου βρίσκεται αυτή η ταβέρνα, οι Κυριακές κυλάνε για μικρούς και μεγάλους σε ένα εντελώς οικείο και φιλόξενο περιβάλλον.

Σουβlike

Sunday lunch: 5 ιδέες για να περάσετε καλά κι εσείς και τα παιδιά σας! - εικόνα 4

Μπορεί τα μαγαζιά του εμπορικού κέντρου Smart Park στα Σπάτα να είναι κλειστά την Κυριακή, όμως το θεματικό πάρκο Smart PlayLand είναι ανοιχτό, όπως και οι υπαίθριοι χώροι με τη φυσική άπλα τους. Και μετά τη βόλτα και το παιχνίδι, ποια θα μπορούσε να είναι η καλύτερη στάση παρά αυτό το μοντέρνο σουβλατζίδικο με την «αεροπορική» διακόσμηση και τους γνωστούς πειρασμούς casual τσιμπολογήματος!

Avocado

Sunday lunch: 5 ιδέες για να περάσετε καλά κι εσείς και τα παιδιά σας! - εικόνα 5

Ποτέ δεν είναι αργά να μάθουμε μικροί και μεγάλοι να τρώμε υγιεινά! Στο χορτοφαγικό εστιατόριο δίπλα στην πλατεία Συντάγματος, το μεσημεριανό μπορεί να αρχίσει με ένα δυναμωτικό smoothie από τροπικά φρούτα, να συνεχίσει με σαλάτες, πίτσες, σάντουιτς και ζυμαρικά και να κλείσει με μία Raw Chocolate Tart χωρίς ίχνος ζάχαρης. Όλα πολύχρωμα, όλα χωρίς συντηρητικά, σε ένα χώρο όπου δεν επιτρέπεται μάλιστα το κάπνισμα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.