Tango, παραστάσεις και γεύσεις του Μιχάλη Ντουνέτα στο arty «μοναστήρι» της Πέμυς Ζούνη στο Μεταξουργείο.
Στον υποβλητικό πολυχώρο της Πέμυς Ζούνη και του Στάθη Σκέντζου, ανάμεσα σε μανουάλια, πολυελαίους, στασίδια και βελούδινες κουρτίνες, εκτός από tangueros, ακροβάτες και κάθε λογής performers, φέτος κυκλοφορούν και πιάτα σε επιμέλεια του Μιχάλη Ντουνέτα. Η ελαφρώς ιδιάζουσα «νηστεία» σ’ αυτό το καλλιτεχνικό μοναστήρι του Μεταξουργείου σημαίνει ζεστή πατατοσαλάτα με ψητές πιπεριές, κρέμα μανιταριών και jamon serrano, ραβιόλια γεμιστά με μοσχαρίσια ουρά, λαβράκι με χειμωνιάτικα λαχανικά, rib eye και άλλα πολλά, ενώ οι ποικιλίες τυριών και αλλαντικών εξακολουθούν να δίνουν τη λύση στην περίπτωση που προτιμάτε να πιείτε ένα κρασί βάζοντας κάτι στη σέντρα.