Ένα μενού γεμάτο Κέρκυρα στο «Tudor Hall»

Μπιάνκο, σοφρίτο, μπουρδέτο κι άλλες παραδοσιακές σπεσιαλιτέ της Κέρκυρας, με την τεχνική και αισθητική της κουζίνας του «King George,» θα σερβίρονται στο γνωστό εστιατόριο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Ένα μενού γεμάτο Κέρκυρα στο «Tudor Hall»

Μπιάνκο, σοφρίτο, μπουρδέτο κι άλλες παραδοσιακές σπεσιαλιτέ της Κέρκυρας, με την τεχνική και αισθητική της κουζίνας του «King George», θα σερβίρονται στο γνωστό εστιατόριο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Ένα μενού γεμάτο Κέρκυρα στο «Tudor Hall» - εικόνα 1

Συνήθως αναφερόμαστε στον Σωτήρη Ευαγγέλου όταν μιλάμε για το «Tudor Ηall», τώρα όμως αξίζει μια αναφορά και στον chef de cuisine του εστιατορίου Αλέξανδρο Κοσκινά. Κερκυραίος ο ίδιος, θα παρουσιάζει μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου στο εστιατόριο του «King George» μια κερκυραϊκή βεντάλια γεύσεων και συνταγών –ανάμεσα σε άλλα ρεβιθάδα με νεράντζια, μπαρμπούνια σαβόρο, σκορπίνα μπουρδέτο, μπακαλιάρος μπιάνκο και μοσχαράκι σοφρίτο–, ενώ για το τέλος επιφυλάσσει κουμ κουάτ κονφί με μαύρο ρούμι, θυμάρι, λευκή σοκολάτα και παγωτό εσπεριδοειδών.

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".