Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit

Εξοπλιστείτε με χαρτοφύλακες, laptop και όρεξη και συνεχίστε την κουβέντα εκτός γραφείου έχοντας μπροστά σας δροσερές σαλάτες, μυρωδάτες θαλασσινές μακαρονάδες, ένα καλοφτιαγμένο burger ή ένα νόστιμο, και πιο light κοτόπουλο.

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit

Εξοπλιστείτε με χαρτοφύλακες, laptop και όρεξη και συνεχίστε την κουβέντα εκτός γραφείου έχοντας μπροστά σας δροσερές σαλάτες, μυρωδάτες θαλασσινές μακαρονάδες, ένα καλοφτιαγμένο burger ή ένα νόστιμο, και πιο light κοτόπουλο. Αν δε αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή παρασπονδία εν ώρα εργασίας, μπορείτε να βάλετε στο μεσημεριανό business plan κι ένα ποτήρι κρασί. Ένα ωραίο περιβάλλον, άλλωστε, ευνοεί την παραγωγικότητα. Οι σχετικές έρευνες το αποδεικνύουν…

City Bistro

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit - εικόνα 1

Αυτός ο μοντέρνα πολυτελής, ζωντανός all-day χώρος ανεβάζει τα γευστικά κυβικά της ιστορικής στοάς Σπυρομήλιου στο City Link με χειροποίητα ψωμιά, φιλικά γκουρμέ φαγητό και ιδιαίτερα πρωτότυπα γλυκά. Όλα είναι προσεγμένα, μέχρι το μυρωδάτο εσπρεσάκι στο τέλος. Από τα πιο ωραία σποτ του κέντρου για meeting μετά φαγητού.

Υellow

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit - εικόνα 2

Με τις ριγέ, μονόχρωμες και cow skin ταπετσαρίες στις καρέκλες, την βιβλιοθήκη με τα βινίλια και τα παιχνίδια και τις φωτογραφίες του Αμερικανού φωτο­ρεπόρτερ Steve McCurry στον τοίχο, το all-day στέκι της Κηφισιάς μοιάζει με γουστόζικο σπίτι. Όσο για την κουζίνα, κρατάει τους γευστικούς ρυθμούς ενός cafe-restaurant, εξ ου και στον κατάλογο συναντάς προτάσεις για όλες τις ώρες. Με έξτρα εύσημα νοστιμιάς.  

Mono Restaurant

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit - εικόνα 3

Είναι σε πολύ ιδιαίτερο σημείο, στην καρδιά της τουριστικής Αθήνας. Κι είναι καλόγουστο και νόστιμο. Αφού χαρείτε την  μοντέρνων τόνων κουζίνα του ιδιοκτήτη και σεφ Βασίλη Βασιλείου και της ομάδας του, είτε έξω στον γραφικό πεζόδρομο είτε στο όμορφο, διεπίπεδο εσωτερικό, μπορείτε κάλλιστα να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για έναν μικρό περίπατο στη σκιά της Ακρόπολης. Είναι καλή αφορμή για διάλειμμα.

Αϊ Νικόλας

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit - εικόνα 4

Αυτό το κομψό, εκλεπτυσμένο θαλασσινό εστιατόριο, κρυμμένο ανάμεσα στα μεγαθήρια της λεωφόρου Συγγρού, ιδιαίτερα ήσυχο τα μεσημέρια, είναι ιδανικό για επαγγελματικά ραντεβού. Ιδίως όταν αυτό σημαίνει ταυτόχρονο τετ α τετ με τις εξαιρετικές θαλασσινές μακαρονάδες με το σιτσιλιάνικο χεράκι του Pino και το φρέσκο ψάρι που μπορείς να το χαρείς ψητό, μαγειρευτό ή στον ατμό.

Περισσότερες πληροφορίες

Yellow

Χαρ. Τρικούπη & Κρήτης 27, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".