Musique… non stop

Νέα πιάτα για το «Musique Café and more» στην Πλατεία Προσκόπων – πάντα σε link με το νησί του, τη Νάξο.

Musique… non stop

Νέα πιάτα για το «Musique Café and more» στην Πλατεία Προσκόπων – πάντα σε link με το νησί του, τη Νάξο.

Musique… non stop - εικόνα 1

Πλασαρισμένο σε στρατηγικό σημείο της Πλατείας Προσκόπων, στο τρίστρατο Αρχελάου, Αμύντα και Αρριανού, το θερμά ντιζαϊνάτο all day «Μusique Cafe and More» όλο εμπλουτίζει το μενού του με νέες γεύσεις. Προτείνει πάντα πιάτα με το γευστικό αποτύπωμα της ιδιαίτερης πατρίδας των ιδιοκτητών, της Νάξου, χωρίς να λείπουν και κάποιες διαφορετικές αναφορές, κι έτσι από τη μία έχεις επιλογές όπως τα χοιρινά πανσετάκια μαριναρισμένα σε πορτοκάλι και σόγια ή οι μπρουσκέτες με καπνιστό σολομό, πέστο ρόκας και μπρικ κaι από την άλλη ψητές πατάτες με κρέμα τυριού και ζαμπόνι Νάξου, αξιώτικο κόκορα με χοντρό μακαρόνι ή φιλέτο κοτόπουλο με κρούστα από αρσενικό και Philadelphia.

Περισσότερες πληροφορίες

Musique Cafe and More

Αρριανού 37 & Αρχελάου, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".