Καινούργιος all-day χώρος με bio-healthy ανησυχίες, δύο ικανούς πετρόφουρνους και γευστική επιμέλεια του Κώστα Τσίγκα ετοιμάζεται για ντεμπούτο στην οδό Κύπρου στη Γλυφάδα.
Το παλιό «Pere Ubu» πλέον έχει δύο όψεις. Με το «Pere» να έχει εδώ και λίγο καιρό μεταμορφωθεί σε burger bar, το δεύτερο… συνθετικό του, το «Ubu», ξεκινά όπου ‘ναι τη δική του πορεία ακριβώς δίπλα του, ως αυτόνομος all day χώρος με bio-healthy προσανατολισμό. Σε αυτήν τη νέα συνταγή με την υπογραφή του Κώστα Τσίγκα (φωτό), που εστιάζει σε προϊόντα μικρών παραγωγών, θα συναντήσετε χυμούς, προτάσεις χωρίς γλουτένη και ζάχαρη, ψωμιά και αρτοσκευάσματα αλλά και μικρές γάστρες, όπου θα ψήνονται ωραία πράγματα, όπως κοτόπουλο με καρότα, φιστίκια και μυρωδικά ή θαλασσινά με λουκάνικα και φασόλια. Θα μπορείτε να καθίσετε ή να τα πάρετε μαζί σας.
Κύπρου 74, Γλυφάδα, 2112158737.