Δίπλα στο «Pere» έρχεται ένα «Ubu»

Καινούργιος all-day χώρος με bio-healthy ανησυχίες, δύο ικανούς… πετρόφουρνους και γευστική επιμέλεια του Κώστα Τσίγκα ετοιμάζεται για ντεμπούτο στην οδό Κύπρου στη Γλυφάδα.

Δίπλα στο «Pere» έρχεται ένα «Ubu»

Καινούργιος all-day χώρος με bio-healthy ανησυχίες, δύο ικανούς πετρόφουρνους και γευστική επιμέλεια του Κώστα Τσίγκα ετοιμάζεται για ντεμπούτο στην οδό Κύπρου στη Γλυφάδα.

Δίπλα στο «Pere» έρχεται ένα «Ubu» - εικόνα 1

Το παλιό «Pere Ubu» πλέον έχει δύο όψεις. Με το «Pere» να έχει εδώ και λίγο καιρό μεταμορφωθεί σε burger bar, το δεύτερο… συνθετικό του, το «Ubu», ξεκινά όπου ‘ναι τη δική του πορεία ακριβώς δίπλα του, ως αυτόνομος all day χώρος με bio-healthy προσανατολισμό. Σε αυτήν τη νέα συνταγή με την υπογραφή του Κώστα Τσίγκα (φωτό), που εστιάζει σε προϊόντα μικρών παραγωγών, θα συναντήσετε χυμούς, προτάσεις χωρίς γλουτένη και ζάχαρη, ψωμιά και αρτοσκευάσματα αλλά και μικρές γάστρες, όπου θα ψήνονται ωραία πράγματα, όπως κοτόπουλο με καρότα, φιστίκια και μυρωδικά ή θαλασσινά με λουκάνικα και φασόλια. Θα μπορείτε να καθίσετε ή να τα πάρετε μαζί σας.

Κύπρου 74, Γλυφάδα, 2112158737.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.