6 after work στέκια στο κέντρο

Πού; Στο κέντρο. Πότε; Μετά το γραφείο. Έξι σημεία για χαλάρωση, κουβεντολόι, ποτό και γκουρμέ ή πιο χαλαρό τσιμπολόγημα, σε μπάρα ή τραπέζι, με ένα ποτήρι κρασί, μια ωραία μπίρα ή ένα κοκτέιλ.

6 after work στέκια στο κέντρο

Πού; Στο κέντρο. Πότε; Μετά το γραφείο. Έξι σημεία για χαλάρωση, κουβεντολόι, ποτό και γκουρμέ ή πιο χαλαρό τσιμπολόγημα, σε μπάρα ή τραπέζι, με ένα ποτήρι κρασί, μια ωραία μπίρα ή ένα κοκτέιλ.

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 1

Cinco
Το νέο ιαπωνο-περουβιανο- ισπανικό προφίλ τού πάει πολύ. Ο Δημήτρης Κατριβέσης παίζει με τα μαχαίρια και τα καμινέτα του και ρίχνει στο τραπέζι εξαιρετικά dumplings ατμού κι ένα απίθανο jamon από… τόνο που κάνει γευστικό high score στη Σκουφά.

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 2

Nice ’n’ Εasy
Χαλαρό, τζαζόφιλο, κινηματογραφόφιλο και κολωνα­κιώτικο, μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα μενού bio-ανήσυχο και πολυσχιδές, που χωράει από πίτες με χειροποίητο φύλλο και μοσχαράκι κοκκινιστό μέχρι καρπάτσιο τόνου με λάδι λευκής τρούφας, burger και Waguy skirt (διάφραγμα).

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 3

F+W
Το νέο μενού του Olivier Campanha στο wine bar & restaurant του Κολωνακίου δίνει ρεσιτάλ σύγχρονου γαλλισμού και καλεί για full course δείπνο. Μπορείτε όμως να καθίσετε και στην μπάρα για γκουρμέ τσιμπολόγημα παρέα με ένα ποτήρι κρασί που θα σας προτείνει ο Γιάννης Μακρής.

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 4

Salero
Φιλική, παρεΐστικη και πολύχρωμη εξαρχειώτικη πίσω αυλή μονοκατοικίας του ’30. Θα πιείτε μπίρα, θα πιείτε κρασί, θα πιείτε κι ένα daiquiri, με το ­πιρούνι να κάνει βόλτες ανάμεσα σε patatas bravas, χούμους, γαρίδες πανέ με αμύγδαλα, μαστέλο με σουσάμι…

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 5

Osterman
Τα άλλοτε ράφια με τα ρέλια είναι φορτωμένα φιάλες σε αυτό το πολύ δημοφιλές πρώην υφασματάδικο και νυν μπαρ-εστιατόριο της Πλατείας Αγίας Ειρήνης, που πλέον φτιάχνει πατρόν καλής διάθεσης με αέρα ευρωπαϊκού μπιστρό, καλή συλλογή κοκτέιλ, μύδια mariniere, ριζότο και πιπεράτο rib eye.

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 6

Para siempre
Πολύχρωμα πλακάκια, σκαμπό με πετάλια κι ένα ιπτάμενο ποδήλατο φτιάχνουν σκηνικό για φιλικές/γευστικές ορθοπεταλιές στη Χάρητος. Πολλά κρασιά με το ποτήρι και πολυεθνικά πιατάκια που σε πάνε από την Ιταλία στην Ισπανία και από κει στο Μεξικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Salero

Βαλτετσίου 51, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.