Ο ικανότατος σεφ, με 22χρονη πορεία στις κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού, και με τελευταία του στάση την «Αυλή» στο Ρέθυμνο, ήρθε στην Αθήνα για να αναλάβει τα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου της Κηφισιάς.
Ο χώρος του εμβληματικού για την αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή «Vardis» σε λίγο καιρό θα ξανανοίξει αυλαία με νέο πρόσωπο. Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης, ο οποίος ανέλαβε να αναδιαμορφώσει το γευστικό προφίλ του ξενοδοχείου «Πεντελικόν», σχεδιάζει για το ιστορικό εστιατόριο μια δημιουργική, ντελικάτη απόδοση της κουζίνας της ιδιαίτερης πατρίδας του, και πραγματικά περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την avant-garde προσέγγιση των κρητικών υλικών και της κρητικής γεύσης. Το come back του «Vardis» (;) αναμένεται σε ενάμιση μήνα περίπου, την πρώτη εικόνα αλλαγής όμως θα την δούμε νωρίτερα (λίγο μετά από τα μέσα του Οκτώβρη) στο «La Terasse»: εκεί η γευστική κατεύθυνση θα είναι διεθνούς λογικής, με πιο χαλαρή όψη τα μεσημέρια και fine dining αξιώσεις τα βράδια, με πιάτα όπως χταπόδι αρωματισμένο σε ελαιόλαδο, μαγειρεμένο στους 77c με κρεμμυδάκια, τσακιστές ελιές και πέρλες από ζωμό ή αρνάκι braisé σε ελαιόλαδο με bon bon ρεβιθιού, κρέμα άνυδρης ντομάτας και consommé αρνιού με καφέ.