Γνωριμία με το νέο βιβλίο της Ρένας της Φτελιάς

Η Ρένια Τόγια παρουσιάζει το βιβλίο της «Ρένα της Φτελιάς: Συνταγές που αγαπήσαμε!» στο βιβλιοπωλείο Ιανός στις 30/9.

Γνωριμία με το νέο βιβλίο της Ρένας της Φτελιάς

Η Ρένια Τόγια παρουσιάζει το βιβλίο της «Ρένα της Φτελιάς: Συνταγές που αγαπήσαμε!» στο βιβλιοπωλείο Ιανός στις 30/9.

Γνωριμία με το νέο βιβλίο της Ρένας της Φτελιάς - εικόνα 1

Σαράντα πέντε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές οι οποίες αντικατοπτρίζουν την περιποιητική μαγειρική της φιλοσοφία συγκεντρώνει η Ειρήνη Τόγια ή αλλιώς Ρένα της Φτελιάς στο καινούργιο της βιβλίο. Το «Ρένα της Φτελιάς: Συνταγές που αγαπήσαμε!», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Στεργίου, και που στην αγγλική του έκδοση ήδη έχει ταξιδέψει μέχρι τις βιβλιοθήκες του Κέμπριτζ, της Οξφόρδης, του δουβλινέζικου κολεγίου Τρίνιτι και όχι μόνο, παρουσιάζεται την Τρίτη 30/9 από τις 6 μέχρι τις 8 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24). Το βιβλίο –που κυκλοφορεί και σε ηλεκτρονική έκδοση για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ- θα προλογίσουν οι δημοσιογράφοι Εύα Αντωνοπούλου και Λεωνίδας Στεργίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.