Φεστιβάλ μπίρας στο «St George Lycabettus»

Με αφορμή το βαυαρικό Oktoberfest, το «St George Lycabettus» διοργανώνει το δικό του φεστιβάλ μπίρας από τις 28/9 μέχρι και τις 2/10.

Φεστιβάλ μπίρας στο «St George Lycabettus»

Με αφορμή το βαυαρικό Oktoberfest, το «St George Lycabettus» διοργανώνει το δικό του φεστιβάλ μπίρας από τις 28/9 μέχρι και τις 2/10, σε (άλλη μία) συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Το ειδικό μενού περιλαμβάνει τέσσερα πιάτα συνοδευόμενα από τέσσερις μπίρες και κοστίζει € 34. Το Σάββατο 27/9 ανοίγει τη ζυθο-διάθεση και με μια live εμφάνιση του Αδάμ Τσαρούχη (στις 10 μ.μ.), τον οποίο συνοδεύουν ο Κώστας Αναδιώτης (πιάνο), ο Αδάμ Δόγκας (κλαρινέτο, σαξόφωνο) και ο Δημήτρης Χριστοδούλου (τύμπανα), σε ξένες κι ελληνικές jazz διασκευές.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

19/04/2024

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.