Ένα brisket μεγαλώνει στο Μπρούκλιν

Tα Street Food & Tunes Events του deBop επιστρέφουν στο μπαρ «42» με νεοϋορκέζικο φαγητό δρόμου (briskets, ramen noodles κ.α.) κοκτέιλ και live μουσικές.

Ένα brisket μεγαλώνει στο Μπρούκλιν

Tα Street Food & Tunes Events του deBop επιστρέφουν στο μπαρ «42» με νεοϋορκέζικο φαγητό δρόμου (briskets, ramen noodles κ.α.) κοκτέιλ και live μουσικές.

Ένα brisket μεγαλώνει στο Μπρούκλιν - εικόνα 1

Με νεοϋορκέζικο φαγητό δρόμου επιστρέφουν στο cocktail bar «42» στην Κολοκοτρώνη τα Street Food & Tunes του deBop και σε Brooklyn Edition (volume I & II). Ο Βασίλης Σπόρος του «Mama Roux» για το πρώτο event, της Τετάρτης 17/9, σας επιφυλάσσει ramen burgers, τα οποία πρωτοπαρουσίασε –όντως στο Μπρούκλιν– ο Κeizo Shimamoto (αντί για ψωμάκι, το μπιφτέκι τοποθετείται ανάμεσα σε «buns» φτιαγμένα από τραγανά ramen noodles), brioches με σιγοψημένο/σιγοκαπνισμένο βοδινό brisket και tacos σε στιλ κορεατικού BBQ, και για το δεύτερο, της Τετάρτης 24/9, ινδικά ρολάκια με κοτόπουλο Tikka, ταϊβανέζικα Gua Bao με pork belly και μια τρίτη επιλογή που θα προκύψει από την πρώτη (το αγαπημένο πιάτο του κοινού). Ο Χρήστος Χουσέας θα επιμεληθεί τα κοκτέιλ με τα οποία μπορείτε να τα συνοδεύσετε. Οι Gumbo Ya Ya και οι Δημήτρης Παπαδόπουλος Quartet αναλαμβάνουν, αντίστοιχα, το μουσικό κομμάτι των δύο βραδιών που ξεκινούν στις 7 μ.μ. Να σας πούμε επίσης ότι τα πιάτα αυτά θα μπορείτε σύντομα να τα δοκιμάσετε και στο «Μama Roux»: θα ενσωματωθούν στον κατάλογο, όπου θα προστεθούν και αρκετές ακόμη καινούργιες γεύσεις από τις κουζίνες του κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες

42 Barstronomy.Athens

Κολοκοτρώνη 3, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".